top of page
  • Writer's picturePasi Salminen

Varlaxudden, Emäsalo, Porvoo

Updated: Mar 23, 2022

Nyt kun Hoplopit sun muut Leon leikkimaat on kiinni niin tässä luonnon oma esterata. Aivan mahtavaa kävellä rantakivillä ja voi sitä onnistumisen riemua kun lapset tajuaa miten kiveltä kivelle voi mennä. Nomi keksi alkumatkasta, että se on etsimässä aarretta. Kuulemma se löytyy merestä, se ei kellu, eikä se ole mikään tyhmä kivi. Oh boy kun alkoi mullakin iskemään vähän epätoivo kun neiti halusi ihan välttämättä löytää aarteen. Onneksi näin edessä pienen niemen tms jossa näkyi myös hiekkaa pikkuisen. Suunnattiin sinne koska arvelin, että siellä voi olla simpukan kuoria tms. Kierrettiin ympäri sitä ja onneksi lopulta löydettiin muutama aarre, eli simpukka. Neidin päivä sillä pelastettu!


Me jätettiin auto ihan sinne minne tie päättyy sen kääntöpaikan viereen. Normi parkkiksella oli useita autoja ja mielummin vältän kaikkea ihmisten läheisyyttä nyt korona aikana. Täältä käveltiin sitä verkkoaidan reunustaa rannalle. Kivasti oli tilaa vaikka siellä muitakin oli. Helpottaa huomattavasti kun ottaa oman retkikeittimen mukaan eikä ole normi grillipaikkojen armolla missä jengiä tuntuu riittävän.


EDIT: 2022 maaliskuussa käytiin uudelleen. Uudet tulipaikat oli jees ja luonnon esterata lasten mielestä edelleen pop. Tässä uudet kuvat alla ja niiden alla aikaisemmat kuvat127 views0 comments

Kommentare


bottom of page