top of page
  • Writer's picturePasi Salminen

Myllykoski, Nurmijärvi

Updated: Feb 28, 2021

Täällä on tullut käytyä monesti. Suht helppokulkuista maastoa ja paljon pitkospuun tyyppistä rakennelmaa hyvinkin vaihtelevassa maastossa. Kivoja opastauluja jossa kerrotaan alueen eläimistä ja kasvillisuudesta. Erikoisimmissa puissa on nimikyltit, eli pientä lisäkivaa retkelle kun voi lapsille opettaa uusia asioita. Paikalle pääsee helposti autolla ja autolta hyvin pienellä matkalla oletkin jo veden äärellä. Pienemmälle parkkikselle kuuluu jo kosken kuohunta. Grillauspaikkoja on monta ja ainakin yhdessä siinä isoimpien kuohujen viereisessä myös puita ollut valmiina. Tehtiin tänään vähän lyhyempi retki, mutta noita pitkospuita pitkin on kiva käppäillä. Vähän saa olla kostealla kelillä varovainen ja kaiteet on niissä muutenkin ehkä vähän turhan korkealla. Nyt sen ison kosken reunalla olevan grillipaikan eteen oltiin tehty aita, ettei ihan suoraan pääse tippumaan kuohuihin.


"virallinen" parkkipaikka on toi Siippoontien varressa oleva, mutta jätä usein auton tonne Kylmäjoentien varrella olevaan. Molemmissa siis ihan parkkipaikka ja polku lähtee molemmista.


Näin lumettomana tammikuuna oli vähän ehkä tylsännäköistä versus kesään.Tässä muutama fiilistely kesältä.
 

Tänään täällä taas ja nyt helmikuun vikanapäivänä ja lumella. Hyvä ero viimevuoden tammikuuhun mistä juttua ylempänä.


Tälläkertaa parkkikset täynnä ja suunnattiin väen paljoutta karkuun pikkukosken laavulle. Toki sielläkin suunnalla oli porukkaa, mutta ihan kivasti mahtui kulkemaan.


151 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page