top of page
  • Writer's picturePasi Salminen

Linlo, Kirkkonummi

Updated: Jan 14, 2023

Paikka jossa käytiin pimeällä 2020 (alla juttua siitä) ja tytöt halusi päivällä tänne uudestaan. No nyt lähdettiin. Ajatuksena oli kiertää koko saari, mutta huomasin jossain vaiheessa, että Evi ei tule jaksamaan koko saarta niin tehtiin pikkusen lyhyempi ja jätetiin yksi kärki kiertämättä. Mutta itse paikkaan, tää on tosi monimuotoinen ja hyvin hoidettu kohde. Löytyy katoksellisia tulipaikkoja joissa hormi ja voi myös tehdä tulet tulipalovaroituksen aikaan sekä avoimia tulipaikkoja useita. Roskikset näissä myös jokaisessa. Hienosti hoidettu sen suhteen. Luonto on erittäin monimuotoista, löytyy sitä perus merenranta kalliota kun myös ihan täysin metsää. Onkin hyvin hämmentävää olla saaressa joka onkin täysin metsäinen. Olisin ehkä kaivannut pikkusen enemmän sitä rannan läheistä menoa kun merelliseen kohteeseen mentiin.


Jos jotain ikävää sanottavaa niin toi meidän meren tilanne ei näytä kesäisin kovin hyvältä. Kauempaa ei erota onko kyseessä hyvin tasaiseksi ajattu nurmikko vai meri täynnä levää. Se harmittaa suuresti.


Mutta ten points Uuvi ja kirkkonummi.RETKI 2020 Lähdettiin hämärä retkelle Linlon ulkoilualueelle. Ollaan nyt muutamaan otteeseen menty otsalampuin retkelle, mutta nää on ollut entuudestaan tuttuja mestoja. Tällä kertaa ajattelin, että otetaan joku uusi mesta. Toisaaltaan hyvä, mutta tää mesta ei ollut ehkä the best pimeän ajan retkimesta. Vaikka reitit oli selkeitä ja polut hyviä mukaanlukien pitkospuut yms, mutta itse metsä oli aika synkkää. Tytöt oli ehdottomasti sitä mieltä, että paikka on liian pelottava ja halusi seuraavaksi taas mennä Luutalammille koska siellä on kiva metsä pimeällä (täältä voit katsoa mestan päivänvalossa https://www.retkelleblog.com/post/luutalammi-loppi ja täältä meidän pimeän retki https://www.instagram.com/p/CHTRNgFh2G_/) Ehkä myös valot pitää miettiä tarkemmin mitä käyttää. Ostetiin tytöille otsalamput jotka oli jees jos ei lasketa Evin lampun tippumista otsalta naamalle joka toisessa pompussa, mutta kädessä oleva valo pitää olla paljon himmeämpi ja laajakeilaisempi. Nyt kun voimakas valo osoittaa metsään tulee aika rajuja varjoja, kun taas perus otsalamppu antaa suht kevyen ja laajalla keilalla olevan valon ja kun silmä tottuu sen valossa niin kaikki näyttää kivemmalta. Mutta tytöt halus ehdottomasti tonne uudestaan, mutta valoisan aikaan.
241 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page