top of page
  • Writer's picturePasi Salminen

Laihue, Vihtijärvi, Vihti

2021 Story:

Ollaan käyty Vihtijärven kyläyhdistyksen ylläpitämillä reiteillä (rokokallio / Henrikinpolku ja Kivenreitti) jo aiemmin ja nyt tämä Laihuen reitti. Suuri kiitos kyläyhdistykselle joka näitä ylläpitää. Kartan näihin saa Syökerin tuvalta.

Me ei saatu jätettyä autoa siihen mihin piti vaan jätettiin läheisen vpk:n pihaan. Aamulla katselin ikkunasta ja nautein aurinkoisesta säästä ja ajattelin, että tänään on keväinen retki ja mietin, että nähdään paljon puroja yms. hah, ennen kun edes lähdettiin alkoi sataan lunta ja saatiin kunnon talvinen upea tuiskuinen retki. Upea kantohanki ja vaihteleva maasto oli erittäin kivaa. Harmitti, että nyt jätin ne liukurit kotiin kun niitä olis eniten kaivattu. Tehtiin popparit ja Nomi ja Peppi löysi sanojensa mukaisesti maailman parhaan huvipuiston, eli kaatuneen puun. Siitä riittikin iloa pitkäksi aikaa. Reitin varressa pieni levähdyspaikka ja laituri jonka kunnosta luonnollisesti ei hajua. 2022 Story:

Kävin Evin kanssa kahdestaan nyt sulan maan aikaan täällä. Auton saa Lopentien varteen reitin puolelle. Alla reitit niin kesällä kun talvella miten ollaan menty. Tää mestä on kyllä kivempi talvella, ainakin seuraavat vuodet nimittäin osalle reitin varrella olevalle metsälle ollaan tehty harvennushakkuuta ja jälki ei nyt ole mitään kaunista. Sanoisin, että kaunista on vain tuo järven reunusalue, mutta mukavaa maastoa muuten. Aika vaihtelevaa ja kivaa maastoa kyllä.
Talvella reitti.


235 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page