top of page
  • Writer's picturePasi Salminen

Kallo & Reposaari, Pori

Isi, tää on niin ihanaa, tutkitaan kaikki paikat. Rakastan tätä paikkaa. Nomi oli aivan innoissaan, juoksenteli kallioilla ja halaili kiviä. Evikin nautti paljon, nimittäin neiti käveli melkein 4 kilometriä ympäri ämpäri. Jos siis suuntaat joskus Poriin Kallon ja Reposaaren vieressä on Yyterin hiekkarannat ja herrainpäivien luontopolku. Tekemistä siis riittää. Kallo on pieni saari jonne pääsee ajamaan auton ja päässä oleva kahvila aina täynnä ja liikennettä reilusti. Kannattaa jättää auto heti kun pääsee kallon puolelle ja kävellä metsän läpi kallioille jos haluaa hieman rauhassa olla. Reposaaressa on linnakepuisto ja sitten perus rantakalliota.


Myrskyisellä säällä täällä on aivan mahtavat aallot ja pärskeet. Mitä "huonompi" keli sitä hienompaa täällä. Alla lisätty kesäkuvia Reposaaresta. Käytiin siellä taas muutamaan otteeseen ja kerran syömässä Turo´s Holy smokessa jota voi todellakin suositella lämmöllä. Oli erittäin hyvää ruokaa!
EDIT: 2022 joulukuun reissu. Todella kivaa myös talvella. Meri oli avoinna, mutta paljon jäätä rannalla. Suurin osa jäästä oli harmaata tylsää jäätä, mutta seassa myös kirkkaita läpinäkyviä paloja. Selkeästi parasta oli kirkkaat jäät ja niistä isovanhempien kylppärissä veistäminen.
Tässä vielä kesältä uusi setti Reposaaresta.191 views0 comments

Comments


bottom of page